Jótékonysági est


 

Decemberi jótékonysági estünket a betegségek miatt el kellett halasztanunk ,így egy kis hiányérzettel kezdtük a téli szünetünket. Alig vártuk,hogy januárban bepótolhassuk ezt az elmaradást.

Végül január 16-án ez meg is történt, és megtartottuk újév köszöntő jótékonysági estünket. A műsor meghitt, családias légkörben telt el, a tanulóink ismét megmutathatták sokoldalúságukat. A szívből jövő dalok, táncok, versek meghatották a közönséget.

3.o

 A 3. osztályosok tánca

Az est két részből állt, közte a szünetben a szülői munkaközösség tagjai finom, meleg teával és kaláccsal kínálták meg a nézőket. Az est második felében egy színdarabot: „A kis gyufaárus lány”-t csodálhattuk meg. A szívhez szóló darab alatt, sokunknak  bepárásodott a szeme, és nagyon büszkék voltunk a gyerekekre.

ricsi

 További képek

A műsort szeretet dalunkkal zártuk, majd ezt követően tombola sorsolás következett. Nagyon sok szép pillanattal, jó érzéssel térhettünk haza.

Mindenkinek aki eljött köszönjük a  részvételt, a támogatást, s bízunk benne,hogy a jövőben is szívesen látogatnak el  programjainkra.