Mozilátogatás


Mozilátogatás

Helyszín:Cinema City Pécs

Időpont:febr.15. (csütörtök) –

Jumanji vár a dzsungel /3D/

Február 15-én a felső tagozatos tanulóink (48-an)lehetőséget kaptak egy mozi látogatásra.

A gyerekek izgatottan  várták már az előadás napját,hiszen volt aki még nem is volt moziba…

Pécsre utaztunk, különjárattal,ami szintén különleges volt számukra.

A mozi előtt még meglepetés is várta őket,hiszen minden gyerek kapott egy adag kukoricát és egy nagy pohár ice teát.

A filmet ennek a korosztálynak az érdeklődési körét figyelembe véve választottuk,,és nem csalódtunk,izgalmakból,kalandból,látványból nem volt hiány. A moziból a gyerekek vidáman,elégedetten jöttek ki,nagyon tetszett nekik a film /hazafelé azt kérdezgették,jövünk-e máskor is…/.

mozi-4

 

mozi1cinema

 Mozilátogatás 2.

Helyszín:Cinema City Pécs

Időpont:2018.04.06.( péntek)

Ferdinánd a bika /3D/

 

Április 6-án tanulóink (47-en)lehetőséget kaptak egy mozi látogatásra.A gyerekek izgatottan   várták az előadás napját,hiszen  a pécsi moziban még nem sokan jártak közülük.Különjárattal utaztunk,ami szintén különleges volt számukra, sokat nézelődtek ,és az úton már megbeszélték ki ki mellett ül majd a moziba… A filmet ennek a korosztálynak az érdeklődési körét figyelembe véve választottuk,és nem csalódtunk, érdekes,vicces,kedves kis filmet láthattunk. A moziból a gyerekek jókedvűen,elégedetten jöttek ki,nagyon tetszett nekik . Boldogan szorongatták az ott kapott  3D-s szemüvegüket,és azt mondták elteszik emlékbe.

mozi-2mozi-apr-2

Mozilátogatás 3.

Helyszín:Cinema City Pécs

Időpont: 2018.10 .24. (szerda)

Johnny English újra lecsap

 2018. október 24-én Pécsre utaztunk a felső tagozattal a Pécs Plázába, ahol a Johnny English című filmet néztük meg. 5 pedagógus kísérte a gyerekeket. A mozijegy mellett pattogatott kukoricát és ice teát is kaptak a gyerekek, amit jóízűen fogyasztottak a film alatt. A mozi látogatás előtt utánanéztünk az interneten a film rövid tartalmának, ami a következő:

Anglia végső reménye Johnny English, az utolsó, még életben lévő brit kém. Ő az egyetlen, akinek esélye lehet megvédeni hazáját, megbosszulni a Titkosszolgálat kiirtását, és leleplezni a szörnyeteget, aki rá akarja tenni a kezét az egykoron hatalmas birodalom örök jelképeire, a Koronaékszerekre. Johnny English nem tudja, mi a félelem. Nem tudja, mi a veszély. Nem tud semmit. A kétbalkezes- és lábas titkos ügynök mégis nyomra bukkan. 

A gyerekeknek nagyon tetszett a film, sokat nevettek, nagyon jól érezték magukat.

A rossz idő miatt sajnos nem tudunk körülnézni Pécsen, de ez nem vette el a gyerekek jókedvét.

1 2 3 4